Wednesday, 25 August 2010

Woke up with an idea!

Have spent most of today tearing perfectly good fabric into 1" and 2-3" strips.
I then prepared 3 dye runs, with 12 pots in each.

Good job food was not high on the agenda, as there would be no chance.......
Then it was time to rinse and iron them, 4 hours later

Beginning to wonder if my good idea was such a good one, as will need to re-dye at least half again to get the depth and variant of colours needed.- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Diane Kelsey said...

Glad you are enjoying your time off. I don't know where the past five weeks have gone, I am back to work next Thursday.

Helen Terry said...

Impressed! Just look at that dye record book! Though I'm scratching my head trying to figure out what you've done with the 3 lots of 12. You'll have to put me out of my misery when I next see you. I'm guessing this is something to do with the Jonathan project though?

An Binh said...

Gần đây nhiều chị em phát sốt với món thạch rau câu 3D đẹp với nhiều biến tấu lạ mắt hấp dẫn. Tạo nên món râu câu không còn là món ăn thường ngày nữa mà thành loại rau câu nghệ thuật ai cũng thích thú. Cách làm rau câu 3d không quá khó khăn, chỉ cần cẩn thận và tỉ mỉ. Hôm nay chúng tôi giới thiệu tới các bạn cách làm rau câu 3d đơn giản nhanh chóng ngay tại nhà. Với phương pháp đơn giản chỉ cần tạo nền rau câu đã đông sẵn và tiến hành dùng dụng cụ để tạo hình. Ngoài món rau câu 3d bạn cũng có thể làm được nhiều loại rau câu với những hương vị khác nhau có thể xem cách làm rau câu tại web site bep247.info. Hương dẫn các bạn những bước cần thiết để làm nên món rau câu như là cach lam rau cau trai dua đơn giản thơm ngon tại nhà. Chúng tôi hy vọng với hưỡng dẫn các bạn có thể tự tay làm cho mình và gia đình món rau câu thơm ngon mát lạnh. Ngoài ra món bánh rau câu nghệ thuật 3D bạn có thể thay thế các loại bánh trong bữa tiệt như sinh nhật, thôi nôi...sẽ khiến bữa tiệt của bạn trở nên độc đáo và hấp dân.Chúc các bạn thàn công!